Login Tools
A+ A A-
Неделя, 16 Юни 2013

Dante’s Inferno Ревю (XBOX 360, PS3)

Mалко изненадващо през 2010-та, се появи първата имитация на God of War. Причините за закъснението са много, но една от всичките е, че играта на Sony  е невероятна в сравнение с други. Единственно Dante’s Inferno успява да се доближи до нея и ето защо: 

Героят изема ролята на Данте - кръстоносец, а играта започва от нищото без никакъв увод. Първоначално главният герой пришива парче кожа за гърдите си, след това унищожавате една дузина врагове, а след това един изрод ви издебва и напада в гръб докато се движите спокойно напред.  После се повява поредния изрод , който трябва да унищожите. След неговата смърт вие научавате,  че вашата любима Беатриче е мъртва.  Тук Данте разбира, че тя е отведена в Ада. Вашата задача е да преминете през Деветте кръга на Ада и да намерите своята изгора. В пътят си към победата, вашият герой е предвождан от Вергилий - най-свежият и приятен персонаж в играта.

Прочети още: Dante’s Inferno Ревю (XBOX 360, PS3)

Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction Ревю (XBOX 360, PS3)

Сам Фишер се завърна с гръм и трясък и отново е на линия.Сред всичките уникални проекти относно правенето на Сплинтер Сел това е най-доброто създадено до тук .Сам е повече от бесен и това се виджда във всеки един момент. Яроста която е набрал е изразена не само в сценария на играта, ами и в самия геймплей.

Прочети още: Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction Ревю (XBOX 360, PS3)

Crackdown Ревю (XBOX 360 )

Атакуват Pacific City ежедневно, града е тормозен от мутанти, които постоянно го разрушават. Тук всички очакват вашата помощ. Понеже сте специална бойна единица, вие имате способност да минавате през града унищожавайки враговете си. След всяко сражение вашите възможностите се увеличават.Откривате нови и нови оръжия, придобивате нови умения и ползвате различни превозни средства. Това ви е познато, нали? Ако сте фен на Crackdown ще успеете да се справите доста отлично и по-лесно ще се ориентирате. Това е продължение, което е запазило специфичните жанра, стила и действията. Тук се преоткриват много нови методи и определено два пъти по-добра. На моменти може и да ви доскучае с постоянно повтарящи се действия, но това не я обезличава. Със сигурност ролята на суперченге няма да ви отегчи, дори може да ви зариби.

Прочети още: Crackdown Ревю (XBOX 360 )

LIMBO Ревю (Xbox 360, PS3)

Видео игрите са съчетание на озвучение, пейзаж, анимация и нещо уникално и тайнственно наименовано геймплей. Когато тези четири компонента работят като едно цяло в хармония, крайният резултат е незабравима игра. Без да хабим излишни думи, можем да дадем оценка „К” на този продукт. Тази игра е хитът на 2011 година.

Сценарият се развива в гората, а вашият герой е малко момче. Той се събужда и не знае нито кой е, нито от къде идва или къде отива. Изведнъж интуицията му подсказва, че мястото на което е попаднал крие някаква опасност и трябва бързо да го напусне. След няколко прекъснати сцени героят ви попада в лабиринт. От тайнствен и мистериозен сюжета се превръща в кошмарен.

Прочети още: LIMBO Ревю (Xbox 360, PS3)

Madden NFL 11 Ревю (Xbox 360, PS 3)

Madden е единственият водещ тренажор на американски футбол, който доста добре се представя на пазара. Името което носи NFL. EA Sports е доста ефектно и има добър брандинг, което означава, че поредицата ще има продължение. Играта е предпочитана от милиони фенове на спорта по цял свят. Madden се оказа по-специална от останалите заглавия поради факта, че има много заинтригуващи приложения към играта.

EA беше запленена от Madden тази година. Но, естествено въпросът на който искате отговор е, дали играта ще ви покаже американският футбол такъв, какъвто го знаете?

Прочети още: Madden NFL 11 Ревю (Xbox 360, PS 3)

Mafia II Ревю (PS 3, Xbox 360)

След като излезе преди осем години, геймърите докоснали се до Mafia, се влюбиха в нея. Определено тя разби на пух и прах до тук приличащите игри като нея, нпример Grand Theft Auto. Сюжета в нея е за млад таксиметров шофьор, който пряко волята му става член на мафията. Сценарият на Mafia е чудесен, а графиката и отлична. Феновете на играта заслужено чакаха две години докато се появи продължението й. Очакванията им определено се изпълниха. Играта отчете ниски продажби в САЩ и Европа, но въпреки всичко е невероятна и увлекателна. 

Прочети още: Mafia II Ревю (PS 3, Xbox 360)

Killzone 3 Ревю (PS3)

killzone3

Без съмнение Kilzone 3 е впечатляващ шутър, далеч над средното ниво за жанра. Също толкова сигурно е, че това е най-доброто издание в поредицата до момента.

Прочети още: Killzone 3 Ревю (PS3)

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 5  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//