Login Tools
A+ A A-
Неделя, 16 Юни 2013

Mafia II Ревю (PS 3, Xbox 360)

След като излезе преди осем години, геймърите докоснали се до Mafia, се влюбиха в нея. Определено тя разби на пух и прах до тук приличащите игри като нея, нпример Grand Theft Auto. Сюжета в нея е за млад таксиметров шофьор, който пряко волята му става член на мафията. Сценарият на Mafia е чудесен, а графиката и отлична. Феновете на играта заслужено чакаха две години докато се появи продължението й. Очакванията им определено се изпълниха. Играта отчете ниски продажби в САЩ и Европа, но въпреки всичко е невероятна и увлекателна. 

 

Сценарият на Mafia II започва с измисленият град Емпайър Бей, в годините1943-1951 г. Главен герой е италиански емигрант Виторио (Вито) Скалета. Вито е от Сицилия, който след като става младеж бедноста го приниждава да краде. Полицаите го заловят на местопрестъплението, арестуват го и влиза в затвора. След като излежава своята присъда постъпва в армията. По време на мисия с кодовото име "Хъски" той е ранен. След престоя си в болница той получава отпуск и се завръща в САЩ. По време на отпуската си, Вито се среща с един стар приятел Джоуи. След запой в една кръчма, Джоуи му заявява, че може да го отърве от военната служба. И естественно Вито се сългасява. Но а беда, на сутринта, Вито разбира, че сестра му и майка му са взели 2000 долара на кредит от местен лихвар и разполагат само със седем дни да ги върнат.

Принуден от това Вито, става член на Камората. Така започва мафиотски път на героя Ви, изпълнен с разнообразни мисии и безброй авантюри.

Сюжета е на доста високо ниво, задачите са доста многообразни, от присвояване на автомобили, убийства и се стигне до ред кражби. Не може да се прави прилика между Grand Theft Auto и Mafia II, тук не се отклноявате от историята и не заети с второстепенни мисии. Шофирането е изпипано като реално и на моменти ще имате чувството, че играете рейс игра. И тук, както в оригинала, когато превишите скоростта, ще бъдете гонени от полицията, за да платите глоба. Има едно нововъведение - да прибирате автомобила си в гаража и да го изкарвате когато ви е нужен. Имате възможност да извършвате ремонт и да го тунинговате, което е интересно занимание. Mafia II е изработена в реалност, консумирате, пиете и вършите всички ежедневни човешки нужди.

За графика можем спокойно да пишем отличен на играта и не би трябвало да е по-друг начин, все пак е 2010 година. Има още какво да се иска, но и така е добре. Автомобилите са чудесни, независимо, че не са оригинални.

Озвучението в Mafia II е на високо ниво, дори докато возите вашите приятели Джоуи и Еди, те пеят караоки заедно с радиото.

В заключение  2k Illusion Softworks са се справили идеално с играта и препоръката е,  да не пропускате да я изиграете. 

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 6  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//