Login Tools
A+ A A-
Събота, 15 Юни 2013

Sonic Unleashed

 

Sonic е любимка на много фенове, които по цели месеци не оставят конзолата в почивка.  Главен виновник за това е симпатичният син таралеж, неговите силни страни са бързината и култовият персонаж.

След толкова години първата поява на таралежа, всяко споменаване за нова Sonic игра таи надеждата, това време да дойде отново.


Сюжета почва с поредното сражение между синия таралеж и д-р Егман. Злобният доктор си е набавил мощен бластер и, независимо намесата на Sonic, успява да стигне до ядрото на света, при което наяве се появява старата зла сила – Тъмната Гая (Dark Gaia). Освен, че заплашва света, тази сила прави синия таралеж Sonic  в лилав... върколак. Тук можем да отворим малка скоба и да вметнем, че английското название е Werehog.Прочетете още: Sonic Unleashed

 


Още от първото ниво се вижда, че някой дизайнер е чул молбите на хилядите геймъри и ни чака истинско Sonic преживяване. Отново са тук разчупените нива, през които ще минете без да спирате нито за миг. Пак има чудесните премятания и трамплини за отскок и платформите –ускорители са тук, в случай че играта ви е тромава. С други думи всичко е по същия начин като преди, както го знаем и предпочитаме. Също така да умрете е почти равно на нула.

Независимо от това, и тук има хубави неща. Между сртаженията ще ви се наложи да откриете път през разчупените нива, точно както в Prince of Persia игрите. Тук дългите ръце на Sonic служат за премятане от платформа на платформа и за най-различни акробатични номера.

На практика нивата са разпределени по равно между дневни и нощни. Но като се има предвид времетраенето на всяко едно от тях, нощните се явяват над 70% от игралното време. Нормално е след нощното ниво да преминете на дневно и пак трябва да се справяте с голямата бързина на таралежа.

 Sonic Unleashed има перфектно изградена система за контрол на героя. Можете да си изберете и какъв контролер да употребите – wiimote, стандартен или Gamecube геймпад. Независимо от това което ще изберете няма да се отрази на забавяне при отчитане на командите.

За графичният дизайн можем само да кажем положителни неща. Sonic Team са успяли да постигнат идеална синхронизация между визуални ефекти и фреймрейт. През цялата игра няма да срещнете нито едно забавяне или накъсване на изборажението. Даже когато камерата е далеч, за да ви покаже част от нивото, а вие ще се разхождате из него с максимална бързина, пак нищо няма да ви забави.

Относно озвучението няма кой знае какво различно. Гласовете на персонажите са отлични, въпреки че репликите са някакси накъсани и досадни. Музиката гали слуха, но спокойно може и да я няма.

Накратко, че Sonic Unleashed е чудесна игра, относно синия таралеж от 1994-та насам. Независимо, че малко още трябва на играта да получи максимална оценка, тя е задължителна за всеки истински фен.

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 7  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//