Login Tools
A+ A A-
Неделя, 16 Юни 2013

Transformers: The War for Cybertron

 

Из цяло Transformers мания наподобява комична фантастика, дори след като Спилбърг сътвори цели две супер продукции с тези метални същества. Прочетете още: Transformers: The War for Cybertron

 

Тези които са фенове на Gears то War for Cybertron има аналогичен геймплей и ще го усетят веднага. На практика, иде реч за шутър от трето лице, в който се движиш с малък отряд от съмишленици.  В този Tramsformers екипа е от трима, като всеки има индивидуален клас, а оттам и оригинални способности и арсенал. Едни могат да възобновят здравето т.е. батериите а, другите имат с енергина защита и други придобивки. Отлична, дори и не свръх-перфектна задача, която работи прилично... но само в мулти плейър

Онлайн екипната игра е невеоятно занимание, но в единично отиграване спокойно можете да изоставите съотбониците си. Защото просто няма да ви свършат никаква полезна работа, а по-скоро ще ви се пречкат. Интересно,  но това въобще не успява да съсипе чувството ви за забавление. Тук не става въпрос, за интересна изкуствена мисъл, но и така бива. Не се надявайте на някакви чудесии от към тактически предизвикателства – тази игра се завърта около това да сте непрекъснато в движение, без да спирате да стреляте по всичко, което мърда. И независимо от това битката е учудващо интересна. Може би това, което помага доста за забавата, са някои от допълнителните функции, които са в пакет с марката Transformers. Като възможността на всеки трансформър да се превлъплащава в дуг вид.

Всяко вървящо метално същество в играта си има своя форма, която се превръща в транспортно средство. Даденото транспотно средство има свои оръжия и премии. Това естествено води до разнообразие и като цяло е много интересно, особено на фона на трансформационните анимации. Относно оръжията – арсеналът на играта е чудесен, дори и не особено интригуващ.

Но понеже повечето оръжия са мащабни и причиняват досаден демидж, то трябва да простим на момчетата от High Moon липсата им на оригинални идеи по тоя параграф. Лошо, че мунициите им свършват по-бързо от колкото трябва, но това не е беда. Все пак това е игра, в която предимно се обстрелва всичко живо а,  дизайнерите можеха да не жалят толкова куршумите.

Цялата игра е разделена на десет нива – по пет за десептиконите и автоботите, като геймърът може да преживее спора от двете страни на бойната линия. Преди всичко може да се отиграе в свободна последователност – функция, която ще ви остави с комплексни чувства. Така играча лесно може да загуби последователността на сюжета, а оттам и хубавата атмосфера на играта.

Независимо от това Transformers: War for Cybertron може да бъде определена, като игра с подобаващ сюжет. Събитията в играта изпреварваат тези от анимационните серии и игралните комикси и разказват изцяло за сражението, разразило се на родната планета на трансформърите – Сайбъртрон. Критиците са на мнение, че дивелъпърите са опитали всичко възможно да запълнят липсващите звена във фикцията на света.

В играта маниаците ще могат да научат за събития и факти, неизказвани никога преди в който и да е Transformers издание, било то комикс, анимация или филм. Това по принцип не е плюс за родния геймър, защото тук бранда никога не е бил особено популярен. И все пак, ако сте сред малцината истински Transformers маниаци – това определено е вашата игра. Като цяло War for Cybertron определено е най-чудесното трансформърско гейм заглавие до сега. То едва ли ще се запази в персоналната ви колекция за дълго време, но ще е неприятно да го подминете с лек замах. Ако пък онлайн геймплеят е вашия живот (което ще рече – gold membership за Xbox Live), просто няма как да пропуснете заглавието, особено като се има предвид временната забава на фронта на шутърите от трето лице.

 

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 9  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//