Login Tools
A+ A A-
Неделя, 20 Май 2012

Fight Night: Champion

Както винаги ЕА, дръзнаха да направят спортен симулатор с пълноценна, при това повече от приличен сюжет. Можем само да ги аплодираме бурно за успеха им. Не, че досега неса правили невероятни игри, но повечето от тях са се оставени наполовина. Определено Fight Night Champion ви дават сценарии, който по нищо не изостава от този на последния Rocky. И независимо, че историята на Андре Бишъп да е събрана предимно от филмови клишета, ефектът е невероятен, като десния прав на братята Кличко. Да,определено Андре е основният персонаж на тази боксова мини-сага. С него ще минете през ада и рая за да победите. Тръгвайки от големите млади надежди, мистър Бишъп попада в затвора, където го сварва и началото на играта. Първата битка в Champion режима на новия Fight Night е именно на боксовия ринг на щатски затвор, без каквато и защита или правила.Оттук следва ретроспекция, която дава разяснение, на това какво се е случило, като последната част е запазена за атрактивното завръщане на Андре на боксовия ринг, естествено, очаква го задължителния мач за титлата в тежка категория. Разбира се, междинните анимации и репликите играят ролята само на сборните детайли в серията от боксови мачове, през които ще трябва да минете. Но резулатът от всичко това за развоя на играта е - нито повече, нито по-малко - интересен. Напротив Champion режимът може да те приучи на някои наглед  дребни, но мъдри уроци. Отначало ще е добре познатият "скоростен мач", къдрто можете да изберете Мохамед Али и Майк Тайсън, Мани Пакио и Шугър Рей Леонард, Виталий Кличко и Ивендър Холифийлд - пълният списък продължава още, и др.

 

Що се отнася до Legacy режимът, то може да създадете свой воин от нулата и да го отведете през кръв, пот и сълзи чак до края като победител. Програмистите на играта са направили коренна промяна в самата геймплей игра, като по този начин продадоха десетки милиони копия от поредицата през годините. Естествено иде реч, разбира се за неведнъж одумваното, но като цяло доста положително управление чрез двата стика. Ударите в тази игра доскоро се контролираха с изпълнение на подобни движения на стиковете на геймпада. Независимо, че допринасяше сериозно за истиността на играта, това управление има и своите сериозни недостатъци, особено, когато се касае до полукръгове със стиковете. Fight Night: Champion запраща тези контроли там, където трябва – върху бутоните на геймпада.Изигравенето е невероятно и като цяло разрешава да се съсредоточиш повече върху играта, а не върху битката със стиковете. Ако тук търсите недостатъци, може и да откриете, но на пръв поглед почти няма. На практика, Fight Night винаги е един изключителен реалистичен симулатор. И както в истинския бокс, ударите трябва да са нанесени със сила и точност.  Да не говорим, че и най-добрият боксьор не може да изиграе десет-дванадесет рунда.

 Защото истинските боксьори се оплакват от съдийски грешки и не един или два мача завършват с някое заблудено кроше плюс сензационен нокаут. Накратко, със сигурност  Fight Night: Champion e безспорният фаворит при спортните симулатори до момента.

Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 6  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//