Login Tools
A+ A A-
Четвъртък, 17 Май 2012

NBA 2K11 Ревю (Xbox 360, PS3)

Само преди дванадесет месеца 2K се представиха повече от отлично с NBA и това безспорно. Играта е както с перфектен геймплей, така и с невероятни анимации, на които може да се насладите на NBA на 2K. И все пак докато играете NBA 2K10 ще усетите нарушена симетрия в контрола на управление, което се развива в играта. Играчите са с невероятна визия! Все пак обаче трябва да кажем, че NBA 2K11 изглежда не само добре, но и на моменти ще имате чувството, че участвате в реален мач от NBA.

 

Определено, трябва да признаем, че анимациите са изработени добре. От менюто имате възможност да променяте всичко, както желаете. Можете да дриблирате, да стреляте от  който ъгъл искате, докато някой се опитва да ви избутва, да сменяте траекторията на подаване, което несъмнено влияе на играта. Това е нещо, което досега не сте виждали до момента и от тази гледна точка можем спокойно да кажем, че играта е подобрена.

Голяма промяна има и в начина на дриблиране. Той се е променил до такава степен, че дори начина на подаване се е променил и имате много по-добри движения от преди. Когато играете и някой ви наблюдава от страни ще бъде изненадан от начина по който просто извъртате тялото на играча, все едно сте вие. С левият стик извършвате маневра, а с десният се движите.

 Чрез идеалното управление на тялото си можете лесно да правите различни финтове и залъгвания. Финтовете наистина изглеждат като реални, но въпреки всичко играчите считат, че има още какво да се желае. Завъртанията, с които минавате между противниците са точно като на "шампионите" от NBA, а това ви дава приятно чувство докато играете.

Сега ще се учудите, как Коби минава през всички и забива със съвсем леки движения? Убедени сме, че тези, които не харесват Lakers познават идеално това движение. Стилните движения на всеки един участник ви кара да не спирате да играете. Като стана дума за Коби... играчите вече могат сами да нагласят дължината на дрибъла си спрямо останалите на които подават топката. Всички знаем колко е ужасно когато дриблирайки и минавайки покрай някой топката просто преминава в други ръце. Това е повече от неприятно, но от 2K вече зарадваха геймърите с подобряване на дрибъла. Тази опция може да бъде ползвана навред, тоест начинът на подаване се избира изцяло от вас. 

Новият вид дрибъл просто ви води към победа. За щастие от 2K са монтирали достатъчно видеа и снимки,че да бъдем подготвени за изиграването на една чудесна игра.

След като разработчиците са подобрили дрибъла, играта е придобила и някои други опции, които са полезни за една отлична победа. Това е една игра за, която трябва да сме честни, че е напълно перфектна спрямо предшественика си.

Изборът на играчите става лесно, като освен, че виждате кадри от представянето на вашият играч, то имате достъп до статистиките му на игра точно на момента преди да го въвлечете или изкарате от игра.

Това, което ще ви впечатли е, когато без да искате ще имате чувството, че наистина самият вие играете на терена. Несъмнено, че присъствие на духа е наложително. Но какво всъщност значи един играч във видео игра да има „дух”? Ами просто... като използвате собствен стил на игра, дори да изразявате емоции на екрана които ви мъчат в момента. Ето това кара този, който играе играта да бъде във виртуална реалност.

Ако играете по един и същ начин, това означава, че физиката, теглото ви и всичко останало са еднакви. Тук сте лишени от бъгове, каквито сте виждали в останалите спортни игри. Вие сте напълно реален двуметров баскетболен играч, който играе в NBA.

Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 8  гости и един потребител и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//