Login Tools
A+ A A-
Сряда, 11 Април 2012

Assassin’s Creed: Brotherhood Ревю (PS3, Xbox 360 )

“Assassin’s Creed: Brotherhood” е най-новата серия от поредицата “Assassin’s Creed”. Аналогично на първият Assassin’s Creed си има Bloodlines, тази игра също ще изостави Дезмънд и дружките му встрани и ще заложите на прадядо Ецио. Но това едва ли, ще е истинското продължение, което помага на сценария и ще внасе нови детайли в играта или просто е набързо сглобена само да ви вземе парите.

Сценарият почва от края на първата игра, или ако конкретизираме през 1499г. Ецио е изпълнил мисията си и се е пенсионирал като Асасин, като прекарва дните които му остават си в спокойствие в Монтериджони. Но тогава се случва неприятен инцидент. Синът на Родриго Борхия, Сезаре, напада Монтериджони и открадва ябълката, като убива чичо Марио. Сюжета ни пренася след четири години, когато Ецио, който е айстор-асасин, заминава за Рим за да открие ябълката и да потърси възмездие.
Играта е в отворения град  Assassin’s Creed, вашият герой разучава терена и изпълнява възложените му задачи. Създателите тук са изработили няколко новости, които ще ви изненадат приятно. Той се започва да преподава на нови асасини, изкуството което притежава. Преминалите неговото обучение стават супер машини за убиване, който го придружават и подкрепят в неговите мисии.

Но усъвършенстването на Ецио продължава, вие го развивате като боец докрая. Създателите са направили, така, че да може той да научава нови и нови неща с които да изненадва своите противници.
Както споменахме по-горе, действието на играта е изцяло в Рим. Това няма място за притеснения, защото Рим никак не е малък, той е поделен на пет части, всяка с размери като на Неапол. Така, че това е доста голям терен за действие и развитие. Определено, както ще развивате Монтериджони, така ще развивате и героя си Ецио.


Компанията UbiSoft се е постарала да подобрят почти всичко в играта. Дори и бойния арсенал е променен. Подобрени са конете, с които може не само да галопирате, но и да се катерите където трябва.
Но преди всичко геймъра не го интересува това, за него е важно играта да е динамична, с отлична графика, добро озвучение, приятно меню, много аксесоари за ползване и др.
Най-важният режим на играта е Wanted, където играчите се унищожават по-между си. Където всеки играч се стреми първи да убие, преди да бъде убит от собствения си асасин. Играчът трябва да е осторожен за да не бъде забелязан и открит, защото ще трябва да го преследвате из целия град. При друга функция ще имате задача да убиете дадена цел, а другите ще бъдат ваши бодигардове. Героите общо с които ще имате взаимодействие са десет, Докторът (на който оръжието му е спринцовка и трови наре), Куртизанката (оръжието й е остро ветрило и скрит пистолет), Екзекуторът (с топор), Свещеникът (оръжието му е тънък кортик), Банкерът (действа с подострен нокът), Войник (има опциите както в предишната серия), Ловецът (той е дясната ръка на Асасините), Ковачът(с грамаден чук), Бръснарят (ползва естествено бръснач), Търговецът, както Арлекинът и Офицерът). Но последните двама няма да са достъпни до вас, защото трябва да имате приордър на играта в американски магазини. Героите в играта са темплиери и ще се появят като самостоятелни играчи. Накрая да направим аналог, дали си заслужава да я купуваме тая игра? За сега може и да изчакаме, за да видим през ноември какви нови приложения ще добавят.

Вход за потребители

Искаме да знаем

Коя игра очаквате с нетърпение през Април

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 31  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//