Login Tools
A+ A A-
Четвъртък, 29 Март 2012

Gran Turismo 5 Prologue Ревю (PS3)

 Прощъпулника на първата част която се появи през миналия век - 1998 година и сегашното продължение на Gran Turismo опитва да ни увлече в най-реалистичното рейсинг реалити. Gran Turismo 5 Prologue, уводът към финалната версия на GT5, която беше пусната на пазара преди две години за $40 демо на играта. Сега сме в очакване да излезе продължение, което се надяваме да зарадва своите фенове.

 

По принцип Gran Turismo 5 Prologue не е демо версия, играта е добре оборудвана и в нея ще имате достъп до повече от 70 състезателни автомобила върху 6 писти. В сравнение с количеството автомобили и писти, което на практика е маловажно колко коли имате на разположение, а по-скоро е важно как ще ги управлявате. Управлението на автомобилите в GT5P е най-реалистично и улеснено, което ще усетите това веднага щом почнете да играете. Освен реализма в управлението на колата е важен и опитът ви като шофьор, така управлението става като на шега.

Играейки ще имате възможност  да се убедите в геймплей на  Gran Turismo 5, че е изключително на високо ниво и тук не става на въпроса за реалистичното управление на автомобилите, но и всичко като цяло. Менютата са добре оформени и работят отлично, което напоследък рядко се среща в съвременните игри. В играта ще използвате много добре не само контролера и Dual Shock 3 вибрациите, но ще имате възможност да  управлявате автомобила с всички модерни волани, налични на пазара. За да ви дадем описание как се управлява с GT5P с волан, няма да можем, защото тази емоция  трябва да се усети, тя не може да се опише.

Такова е положението и по отношение на визията - играта има невероятни изненади, чистота на картината и много други подобрения. Без да преувеличаваме Gran Turismo 5 Prologue е визуално най-интригуващата игра, която ще имате удоволствието да играете. Несъмненно, че на дисплея ви има 12-16 коли, но все пак качеството е на перфектно ниво. Автомобилите са невероятно красиви, а теренът следва 1:1 оригиналните писти и новият cockpit, в който може да наблюдавате вашият пилот как върти волана и сменя скоростите.

Озвучението на Gran Turismo 5 Prologue е на изключително ниво, музиката е интересна кавърверсия от джаз и техно, които подхождат добре на динамичната игра. Най-атрактивно е озвучението на двигателите на автомобилите и тяхното движение по трасето.

Освен, че е добре организирана играта е и увлекателна и забавна, удоволствието да играеш Gran Turismo 5 Prologue е неповторимо. За пръв път ще ви се отдаде възможност да мерите сили срещу 16 играчи в онлайн. Но, да не пропуснем да отбележим, че по отношение на мултиплейър модула има какво още да се иска, но макар и в този си вид, играта не е лишена от фенове.

Вход за потребители

Искаме да знаем

Желаете ли да пишем ревюта за PS Vita?
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 5  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//